وی از ثبت ملی ۱۰ غذای محلی استان خبر داد و افزود: باتوجهبه فراموشی تدریجی برخی آیینها و رسوم، برگزاری برنامههایی همچون جشنواره و نمایشگاه غذایی میتواند مانع از غبار فراموشی بر میراث ماندگار شود و فرصتی برای آشنایی با خوراک اقوام فراهم کند.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در جشنواره غذای اقوام و ملل که به مناسبت هفته گردشگری از پنجم تا یازدهم مهر در زاهدان و در بنای تاریخی گاراژ ملک برگزار شد، غذاهایی از کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان، هندوستان و عمان، همچنین چند نمونه غذای پیش از تاریخ ارائه شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در این جشنواره، بیشتر غذاهای ملی مانند تنورچه، کشک زرد و دیگر غذاهای تهیهشده با لبنیات، گوشت و ادویه محلی عرضه شدند.
انتهای خبر/