پایگاه خبری تحلیلی «خبرنیمروز»، محمدعلی دروهی بیان کرد: در پی اجرای طرح تشدید نظارت بر واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی دو واحد کبابی متخلف به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی و وجود نواقص متعدد مهروموم شدند. دروهی با اشاره به‌ضرورت تأمین امنیت غذایی شهروندان، اظهار کرد: با هرگونه تهدید سلامت عمومی، برخورد قانونی بدون […]

پایگاه خبری تحلیلی «خبرنیمروز»، محمدعلی دروهی بیان کرد: در پی اجرای طرح تشدید نظارت بر واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی دو واحد کبابی متخلف به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی و وجود نواقص متعدد مهروموم شدند.

دروهی با اشاره به‌ضرورت تأمین امنیت غذایی شهروندان، اظهار کرد: با هرگونه تهدید سلامت عمومی، برخورد قانونی بدون اغماض انجام می‌شود.

وی افزود: ارتقای سطح بهداشت محیط و نظارت دقیق بر اماکن قضایی از اولویت‌های اصلی مرکز بهداشت است و این روند با جدیت ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز بهداشت زابل همچنین از شهروندان خواست برای حفظ سلامت خود و خانواده‌هایشان، موارد تخلف را به واحد بهداشت محیط یا با شماره‌گیری سامانه #۱۹۰ اطلاع‌رسانی کنند تا در کوتاه‌ترین زمان رسیدگی لازم انجام شود.

وی همچنین تصریح کرد: نظارت مستمر بر تمام واحدهای عرضه غذا در شهر باهدف پیشگیری از شیوع بیماری‌های منتقله از طریق غذا و حفظ سلامت عمومی ادامه خواهد داشت و شهروندان نقش مهمی در این فرایند ایفا می‌کنند؛ گزارش سریع هرگونه تخلف می‌تواند از بروز مشکلات جدی بهداشتی جلوگیری کند.

دروهی تأکید کرد: رعایت بهداشت در مراکز تهیه غذا، نقشی اساسی در پیشگیری از بیماری‌های منتقله از غذا دارد و آموزش کارکنان واحدهای غذایی و رعایت اصول ایمنی غذایی از عوامل کلیدی در کاهش خطرات سلامت عمومی است.

رئیس مرکز بهداشت زابل افزود: علاوه بر بازرسی‌های دوره‌ای، با ایجاد آگاهی عمومی و مشارکت شهروندان می‌توان سلامت جامعه را تضمین کرد و از شیوع احتمالی بیماری‌ها جلوگیری نمود. گزارش سریع هرگونه تخلف، به مراکز بهداشت کمک می‌کند تا اقدامات اصلاحی و قانونی را به‌موقع اجرا کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سلامت غذایی تنها مسئولیت مراکز بهداشتی نیست و همکاری شهروندان، واحدهای صنفی و نهادهای نظارتی، ضامن محیطی سالم و ایمن برای همه شهروندان است.

انتهای خبر/